top of page
MAMMUT header.png
shapes-07.png
shapes-06.png
shapes-06.png
shapes-07.png
shapes-03.png

A RENDEZVÉNYRŐL

A már többször megrendezett Spar Showroom rendezvényünk sikerein felbuzdulva több éves instore tapasztalatunkat, tudásunkat most a plázák világában csillogtatjuk meg.

 

2021. május 1-től hivatalos, kizárólagos ambient felület értékesítő partnere vagyunk a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központnak.


Pláza ügynökségként több mint 15 éve nyújtunk komplex szolgáltatásokat egy kézből (médiavásárlás, gyártás, logisztika, monitoring).


A POSxMammut Showroom megálmodása során legfőbb motivációnk az volt, hogy jelenlegi és leendő ügyfeleinknek lehetőséget biztosítsunk kipróbálni és megtekinteni, milyen hozzáadott értékkel bír a pláza kommunikáció, ha azt szakértő kezekre bízzák. A látogatókat kollégáink fogják körbevezetni a Mammut területén, a kihelyezett két tucatnyi eszközt, azok tulajdonságait, előnyeit, erősségeit bemutatva.

 

Az eddig ismert teljeskörű szolgáltatási körünket tovább bővítettük, hiszen ezzel a projekttel debütál kishazánkban az újonnan indult kreatív részlegünk is. A Showroomon látható kreatív tartalmak jó része a POS Creative terméke.

A RENDEZVÉNYRŐL
TOP
shapes-01.png
shapes-07.png
shapes-07.png

Regisztrációra május 20-ig van lehetőség.

Mammut_Showroom_datum_v2-01.png

REFERENCIÁK

Ízelítő korábbi kampányainkból.

REFERENCIÁK
IDŐPONTFOGLALÓ

IDŐPONTFOGLALÓ

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztráció határideje: 2022. május 20.

 

A regisztráció lezárult!

shapes-01.png
shapes-07.png

NE FELEJTS EL REGISZTRÁLNI!

shapes-07.png

POS SERVICES KFT. © 2022

FORGÁCS LEILA | +36-70-430-4482

shapes-03.png
bottom of page