top of page
interspar.jpg
shapes-07.png
shapes-06.png
shapes-06.png
shapes-07.png

A RENDEZVÉNYRŐL

A RENDEZVÉNYRŐL
TOP
shapes-03.png
MicrosoftTeams-image (1).png

A 2021-es Showroom sikerességének köszönhetően 2022-ben is megrendezésre kerül cégünk saját fejlesztésű eseménye, a SPAR SHOWROOM 2022! A rendezvény az idei évben is lehetőséget, teret ad, hogy verseny keretein belül ügyfeleink összemérhessék kreativitásukat.

Idén a rendezvénynek a felújított Bécsi úti INTERSPAR
(1032 Budapest, Bécsi út 154.) ad otthont.

Miért showroom?

 

2016 óta hivatalos, kizárólagos eladáshelyi reklámfelület értékesítő partnere vagyunk a Spar Magyarország Kft-nek.
Médiaeszköz portfóliónk évről évre bővül, módosul az éppen aktuális trendeknek, igényeknek megfelelően.

A rendezvény ideje alatt - jelenlegi és leendő - ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk kipróbálni és/vagy megtekinteni az eladáshelyi megoldásaink széles tárházát.

Mi az a showroom verseny?


Az áruházi eszközöknek számokban kimutatható, egyértelműen pozitív hatása van, ellenben nem mindegy, milyen eszközt használ valaki. A különlegesebb formájú, színű, hangú, szagú eszközök mindig nagyobb sikert aratnak, ami több értékesítést és nagyobb brand ismertséget, brand szeretetet eredményez.


A versennyel ösztönözni szeretnénk, hogy partnereink a tipikus helyett az extrákat, az általános helyett a kreatívat válasszák, melyhez mi adjuk meg az első „löketet” és a tematikát. A verseny folyamán kihelyezett eszközök két hétig lesznek elérhetők a rendezvény helyszínén, de természetesen később éles kampányként is megrendelhetők.

Oh, és médiadíj kedvezményt is biztosítunk a nyerteseknek, ezt mondtuk már? Az első három helyezett az alábbi kedvezményekben részesül a 2023-as évre vonatkozóan: 

  • I. hely - 4 000 000 Ft

  • II. hely - 2 000 000 Ft

  • III. hely - 1 000 000 Ft

shapes-01.png
shapes-07.png
shapes-07.png

Változatos ízek és illatok, extra formák, kettős jelentések, sokszínű portfólió, eszközkombinációk, színvariációk. (Többek között) nálunk ezektől jön létre a szinergia.

 

És nálatok?

A VERSENY MENETE

shapes-01.png
shapes-07.png

Nevezés ITT
Határidő:
2022. június 9.

shapes-07.png

Hogyan lehetek én a nyertes?

 

Ha megnyeritek a közönség csodálatát, elismerését. A zsűri ugyanis belőletek áll össze, Ti vagytok a szavazóbiztosok. Üljetek össze, ötleteljetek egyet a kreatív csapatotokkal és küldjétek el nekünk az ötleteteket, a látványterveteket. Legyetek Ti a legkreatívabbak, legérdekesebbek, legmaradandóbbak, legkülöncebbek, legszebbek és vihetitek is a túlméretezett csekket!

Minden látogató – aki egyben a szavazóbiztosunk is a rendezvény ideje alatt - összesen három versenymunkára tud leadni szavazatot. A legjobbnak ítéltnek 3 pontot adhattok, a második legjobbnak 2 pontot, a harmadik legjobbnak pedig 1 pontot. Az, hogy melyiket tartjátok a három legjobbnak, teljesen a Ti megítéléseteken múlik.

Van a SPAR Showroom 2022-nek tematikája?


Igen. A 2021-es 3D téma után idén a SZINERGIA a hangadó és mérvadó. Második showroom versenyünk, 2022 van, két showroomot rendezünk idén – ez sok kettes, így gondoltuk, építkezünk erre.


De mit is értünk szinergia alatt pontosan? Mivel Ti is olyan sokrétűek vagytok, a definíciót is sokrétűen használjuk. Ízharmóniák, illatvariációk, különböző formák, eszközkombinációk, teljeskörű portfólió, kettős jelentések. Van egy dolog, amit kiegészít, tökéletesít, feljavít egy (vagy több) másik. Mint minket Ti! <3

Mitől különb az idei showroom a tavalyitól?


A téma is megújult, vele pedig a szavazást is kinyitottuk a közönségnek, hogy a szinergia ott is meglegyen. 
Egy dolog azonban állandó – ez idén sem lesz ez másként, vagyis csapatunk mögött álló több éves tapasztalatnak köszönhetően minden lehetőségre, helyzetre felkészültek vagyunk – állunk 2022-ben is rendelkezésetekre! .

A VERSENY MENETE
VERSENYSZABÁLYZAT

VERSENYSZABÁLYZAT

A hivatalos versenyszabályzatot ITT érhetitek el.

REFERENCIÁK

Ízelítő korábbi kampányainkból.

REFERENCIÁK
IDŐPONTFOGLALÓ

IDŐPONTFOGLALÓ

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lezárult.

shapes-01.png
shapes-07.png

NE FELEJTS EL REGISZTRÁLNI!

shapes-07.png

POS SERVICES KFT. © 2022

Elérhetőség:

CSETŐ-SCHMIDT EDIT | +36-20-338-5184

shapes-03.png
bottom of page